Bewust Verbonden Ademwerk

Bewust Verbonden Ademwerk

De bewust verbonden ademwerk techniek die in Koudeseminaar beoefend wordt is oorspronkelijk afkomstig van Transformational  Breath en Judith Kravitz. Zij brengt het via haar opleiding al 10 tallen jaren de wereld rond. Ik heb deze opleiding gevolgd wat een opleiding is van een aantal jaar.

Zelf ademen en veel mensen ademen. Oefenen, oefenen, oefenen.

Vlieguren draaien in niet alleen de theorie, ook de praktijk. Onder begeleiding van een  mentor alle ademsessies beschrijven en bespreken. Een goed en intensief leerproces.

Als huisarts besteed ik al 21 jaar van mijn werkleven aan heling van de mens.

Ik maak ze niet beter. Het zelf helend vermogen wordt aangesproken, waardoor lichaam en geest de rust en de activiteit vinden om te genezen.

Daarna dit vermogen blijven activeren door zelfzorg.

  • goede voeding
  • Voldoende beweging
  • Voldoende rust
  • Zinvol bezig zijn
  • Genieten van het leven

Door in een bewust verbonden ademsessie de adempauze uit de ademhaling te halen kan het proces van zelfheling plaats vinden onder begeleiding van de ademtherapeut.

Er kan door fysieke blokkades, pijn, zowel fysiek als, emotioneel en mentaal heen geademd worden. Oude patronen, trauma’s kunnen bijvoorbeeld zichtbaar worden.

Er komt meer energie vrij.

Na de ademsessie vindt verwerking en integratie van wat zich heeft mogen aan dienen tijdens de ademsessie plaats.

Zo worden er laag voor laag de niet meer dienende fysieke, mentaal en emotionele lagen weg gepeld om te komen tot de zuivere kern die we hebben als mens.

In ons leven en zelfs al in de baarmoeder kunnen gebeurtenissen plaats vinden die ons tekenen en ons maken tot de mens die we op dit moment zijn.

Blij, dankbaar en gezond in het leven staan uitgaande van een gezonde verbinding is voor mij het hoogste goed.

Hierin mensen te begeleiden als huisarts en middels kou en adem is een levensmissie en passie wat op mijn levenspad gekomen is en ik in het huidige moment volledig omarm.